HD Bigband

Vier de Zomer

Op 21 juni, de langste dag en eerste dag van de zomer, organiseert Berne Abdijbier de thema-avond 'Vier het leven...Vier de zomer'. Het Proeflokaal van Berne Abdijbier, bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther, is normaal alleen overdag geopend maar deze avondopenstelling wordt gevierd in een gezellige zomersfeer. Tevens wordt dan Heerlijkheid Heeswijk-Dinther gepresenteerd aan het publiek en aangeboden aan de wethouder. Dit is de nieuwste samenwerking tussen Kasteel Heeswijk, Kilsdonksemolen, Meierijsche Museumboerderij en Abdij van Berne met Berne Abdijbier, om Heeswijk-Dinther toeristisch interessanter te maken.

Muziek wordt verzorgd door de HD-Bigband, een nieuw muzikaal initiatief dat repeteert op de abdij. Deze bijzondere avond start om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur op het adres Abdijstraat 51 Heeswijk-Dinther. Kom bij het Proeflokaal samen proosten op deze eerste zomerdag, de toegang is gratis. Vier het leven...Vier de zomer!

Geïnteresseerd?

We repeteren iedere dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur op Het schoor 9 Heeswijk-Dinther Kom eens vrijblijvend luisteren of meespelen.

Stuur een mailtje naar hdbigband@gmail.com of bel naar 06 3414 1671

Contact